Tuff dag? Snarare tufft liv.

Tanken var att jag skulle blogga igår, men neje så blev det icke. Hamnade barnvakt och där blev jag kvar hela kvällen och kom hem och somnade. Ungar, dom sliter ur ens minsta livsgnista ;) Skämt åsido! Den här tjejen är otroligt söt faktiskt, väldigt hyper men med en offknapp. Vilket jag behövde, så vi pillade på paddan och kollade film hela kvällen. 
 
Idag däremot är ingen bra dag, så tänker inte blogga mer. Skriver igen imorrn. Tänker springa runt i all evighet nånstans runt sso och sen tänker jag sova. Som om att jag inte hade haft en dålig dag redan så bestämde sig swefilmer för att jag inte fick se mer av one tree hill, smått arg. Ja, jag har varit så dålig så har jag inte spelat så har jag kollat på serie, aldrig sett hela förut faktiskt. Det är inte en jag serie egentligen. Jag gillar mer the big bang theory, the blacklist osv. Men det finns en första gång för allt mina kära..
 
Over and out! Bjuder på bilden jag skulle blogga om igår innan jag drog - helt glömt vad jag skulle skriva till den.. praktiskt nog.

Me wantie

Idag sprang jag och nell runt och kollade på outfits, delvis till klubben men mest till oss ;) Klubboutfiten är nästan helt klar - det enda som saknas är byxor. Vi vet vilka vi vill ha men det är uppdragsbyxor så det är ju inte säkert att alla har sparat dom.. Men vi löser det ;) Annat grejs som jag vill ha i alla fall!

Helt säker på att sadeln och mössan är från tomten så hoppas hoppas ;)

Outfit

Me are in löv med det nya tränset som jag fick av tomten! Hade tänkt att matcha den med den otroligt snygga tröjan som jag också fick - men Manda hade redan gjort det så jag valde nått annat.. Färgen gick däremot i blått och jisses vad jag måste utöka min nya garderob på schabrak haha! Kan även meddela att Räven är en ny favorit.

Jag vet att schabraket inte riktigt matchar in, den har lite väl fel färg. Men det är den enda mörkblåa som finns i min garderob så ni får överleva för tillfället ;) Men jag gilla denna outfit! Ska kika på den blåa mössan också! Vet inte om jag hunnit köpa den än ... Det här med att byta konto är inget jag rekomenderar!

Tror dom glömde dela med sig av någe!

Nicke nyfiken i en strut? Ja lite så, kanske, ungefär... Nu vet jag vad det är :D

Julyra!

Jag menar kom igen, det är inte jul än - första advent har inte ens varit haha!

Ganska intressant och logga in och läsa globala just nu "God Jul" och "Merry Christmas" är två otroligt vanliga .. typ meningar just nu. Det är nästan lika illa som att gå in på en affär och se dom plocka upp julsaker i augusti.. Detta har hänt mig, men i oktober, då hette det "men kom igen, det har inte ens vart halloween än" medans det nu för min del heter "MEN kom IGEN, det har ju inte ens varit första advent än". 

Haha sen är det här min åsikt, men jag anser att man säger inte god jul först man går sista dagen i skolan inför jullovet - då är det okej att börja säga god jul. Eller ja runt den 18 om man köper julklappar haha! Man måste ju vara lite trevlig mot dom som jobbar ;) Men att säga god jul den 27 november det är liksom nästan en hel månad kvar haha! Eller ja en hel månad -3 dagar! Men sen är tack och lov alla olika, jag menar tänk om hela jorden vore som mig.. Då hade den varit .. Ganska bra! *skämt åsidor* 

Nej men helt ärligt, av den här anledningen så tycker jag att dom satte in julsakerna för tidigt, dom kunde väntat till efter första advent, jag menar - det är inte jul än. Jag har inte ens haft min första snö än xd tror jag i alla fall .. hm?

Onsdagsuppdatering! - Jul, jul, strålande jul.

_________________________________________________________________________________________________________________

Jo jag ska ju inte säga att nått är fel, hehe uppdrag ♥ Och jag kan ju inte säga att "samlings"idén är någe tokig den heller, älskar det! Det blev liksom helt plötsligt lite kul att logga in - tills jag började med dagens fiskeuppdrag haha! Men men, populär med vanliga fiskeklubben nu! Så ja det här gillar jag, är dock väldigt besviken på att vi måste vänta på snön. Men det blir väl förståeligt med tanke på att dom måste fixa det hyffsat bra över SB nu också! 

Läst runt på dom som varit med tidigare vintrar(spelade själv nån dag i vintras) och jag håller med dom om att snön inte var så himlans bra, så det kanske är därför det dröjer! Behöver ju inte vara för den anledningen jag tror ;) Men i alla fall så gillade jag dagens uppdatering men helt ärligt, det var ju ingen ny fiskefraktion så hur kan man inte tycka bra om den? Haha! ;)

Onsdag imorgon!

 
Snälla sso, kom med något vettigt nu så man inte tappar spellusten helt och hållet! Inget jäkla mer fiskande okok?Jag vill ha uppdrag! Inga nya hästar, inga nya kläder och absolut ingen ny utrustning! Jag vill ha uppdrag i mängder ;) Absolut inge fiske och helst inget som har med sprickor att göra! Inte kommit så långt där än hehe! Och mest vill jag ha mer cirkusuppdrag, snällllaaa tomten!? OCH SNÖ :O och jul, massa massa jul!!

Det gick inte riktigt bra där ......

Haha verkligen inte, planerade värsta inlägget - nu har jag glömt det.. Smartarumpa! I alla fall så var det stallet, så varken mycket spelande eller bloggande. Hästen skötte sig micket bra vill jag lova! Ska försöka komma på vad det var jag hade tänkt blogga om.. Så för tillfället, bara njut av livet - illbeback sooon ;) 

Välkommen Räven!

Inte bloggat under helgen för att jag sammanlagt kört 12 timmar lör och sön. Stressad och slutkörd haha! Knappt orkat spela :p

 
I fredags kunde jag inte längre motstå den där känslan av "honom ska jag ha". Så jag köpte honom. Genast fick jag ångest - varför gjorde jag det? Men jag kan inte ångra mig, även om det var sc som jag inte hade råd att ge så är han en Tuvahäst! 

Så min nya terrängstjärna är nu välkommen! Eastpeak som han heter är en valack född -05 och då alltså 8 år gammal. På grund av hans fina stamtavla användes han länge som avelshingst, trots sina unga år. Fram tills för ett och ett halvt år sen var han hingst, men det hade börjat stiga honom åt huvudet så idag är han valack och det är fortfarande en lång väg tillbaka. Han har en hel del hyss för sig, men han hoppar som en gud och han har lugnat ner sig. Jag kommer aldrig ge upp på den här herren, han är min och vi ska visa världen!

 

Impuls

Funderar på att starta upp SF ....

Inte för att ha en klubb, lite för att lära känna nytt folk, men absolut mest för att få hålla event! Har så mycket idéer och inte kunna göra nått av det!

Egentligen så vill jag ju ha en klubb som har ett "fluffigt" namn så att säga.. Gillar ju seriösa namn, Field Eagles, Silver Feathers, The Bullets och liknande men jag vill då ha typ Ninja Turtles(vet att ninja inte finns ;)) eller typ Rainbow Ponies eller Bunny Bombs eller nått så där roligt haha! Men jag är rädd att det bara är en period och då vill jag ju inte förlora SF liksom. 

Men för att kunna starta upp SF så är det mycket kvar att göra, så det kommer inte hända på ett tag - om det ens händer. Ska diskuteras med Nellie, så kommer vi nog fram till något, som alltid!

Cred till sso!

OBS! Tiden som står är från när jag printade bilden - denna tid stämmer inte! Kolla nyhterna på sso-sidan för att se hur lång tid det är kvar på dubbla sc helgen innan du köper om du vill ha dubbla!
_________________________________________________________________________________________________________________

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått! 
 
 
  • Köp ett Lifetime-medlemsskap denna helg och få 2400 Star Coins på direkten (normalt sett är det 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Ha en fin helg så ses vi på Jorvik!
Star Stable-gänget
_________________________________________________________________________________________________________________

För första gången kan jag nog säga att det inte kommer bli några missförstånd angående dubbla sc, CRED ska ni ha för detta sso! Otroligt bra gjort! :) Inte för att jag tror att nån av dom läser min blogg, men det är tanken som räknas ;)

OBS! Tiden som står är från när jag printade bilden - denna tid stämmer inte! Kolla nyhterna på sso-sidan för att se hur lång tid du har på dig att köpa dubbla sc! Nu kan ni inte missa att jag skrev det ;)

Mitt drömrum!

IRL-relaterat kanske lite sådär! Men något jag totalt älskar, förutom Mirandanallar, kan jag lova er är drömfångare, dom är så vackra! Beställt en personlig som jag ska hämta nästa den 25! Anyhow, så har jag kommit ganska långt i mina uppdrag igen och hamnat hos ingen mindre än Spejarmästaren! 
 

Jag vill ha ett mörkt rum(hörna), med en dator, stationär gärna, mysig fluffig matta och massa massa drömfångare i olika färger! Det vore så otroligt azum!

Déjà vu !!

Börjar haka på alla andra igen! Och jag svär många ord över att behöva börja med det här igen, fisket har jag nästan tagit paus med - ska rycka upp mig så jag får tag på lite nya kläder. Men det här, nä, nä bara nej!
 
 
Jag undrar förövrigt vad min nya polare tagit, barnvänligt spel? Jag ser bristerna! Tur att jag älskar sso ändå ;)

Spelservern stängs ner

Det orsakar kaos, varje gång. Folk får panik, "gömmer sig", dampar sönder i globala osv. Ja det är klart man blir förvånad när det händer på en torsdag. Men det är ingen anledning till att flippa ur, logga ut - låt sso göra sitt jobb, så kommer vi förhoppningsvis snart in igen. Stänger dom ner servern sådär på en torsdag då är det något som MÅSTE fixas, nu akut. 

Varför inte när 5 mins skylten kommer bara logga ut och låta sso göra sitt jobb? Ju snabbare dom kommer igång, desto snabbare blir dom också klara. Även fast det kan ta typ flera timmar. Hoppas dom inte håller oss så länge.. 

Vad jag vill ha!

SSO-vad jag vill ha:
* En husdjurs minigris ♥
Jag menar hur gulligt vore det inte att springa runt med en så otroligt söt liten sak i väskan! Me löv grisarna!
 
* Johannas frisyr
Alltså hur kan man inte älska den!? Helt totalt underbar, snälla sso ge mig den nuuuuu!


* Frieser och Chestnut
Jag saknar min frasse något enormt och tänkte köpa honom med ett nytt namn inom en framtid, men sen kom ju Chestnut - som jag tänker kalla Nöten PUNKT. Och inte nog med det så vill jag ha den gråa andalusiern också.
 
* Snö
Nu uppdaterar bloggarna sina designer så jag är micket sugen på att börja ta lite fina bilder(både irl och sso)

* Sammanlänkad transport
Nu så är det ju så att jorvik har blivit riktigt stort place 2 be. Så vill jag att dom fixar det så att man får åka transport överallt, det är ganska jobbigt att ta sig från Jorvikstallet till VD paddocken för att göra druiddagliga vill jag lova!

* Dressyrtävling
Något jag verkligen saknar på sso är dressyr, varför har vi inga dressyrprogram? Dom kan ju faktiskt formas som precisionsridningen på druidträningarna! Och så ska man hålla en viss hastighet osv! Den som springer minst utanför får bäst poäng och den får då "dagens bästa" osv! Hur kul vore inte det!? :D
 

IRL-vad jag vill ha
* En hund
Vi sålde våran förra för att mamma jobbade mycket(butik 0830-1930) och jag hade ju pass i stallet - så jag kutade ju raka vägen från skolan för att hinna mocka, borsta, rida, sopa, ge mat, fixa hö, ge hö, fixa ny mat osv. Jag kom liksom dit till 4 och åkte därifrån vid 8. Hatar bussar. Så jag vill ha en Fransk Bulldog, bearbetar min mor för att vi(jag) ska köpa en, hjälpas åt med den tills jag flyttar hemifrån. Nu kan den faktiskt följa med till stallet varje gång ♥

* En ny kamera
Sickan börjar bli lite mot åren, vilket märks på en del pixelfel som inte går att åtgärda - inga större fel för dom syns knappt, bara jag som ser dom och de är mycket enkla att redigera bort i photoshop!
 
* En ny dator
Jag menar hallååå, min börjar bli lite seg för sso, katastrof! Nej men jag vill ha en rosa dator, så är det bara!

Onsdagsuppdatering!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.

Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!
 
Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 
Ståtliga Andalusier!
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_____________________________________________________________________________________________________________

Som ni vet så är jag helt kär i Chestnuten, och ja en vacker dag kommer en Nöt stå i mitt stall. En vacker dag som sagt. Buckskinen är vacker, otroligt vacker, men ingen Tuvahäst. Jag tycker den är för.. Den har för stirrande ögon, det är lite läskigt. Liksom verkligen paniklystna, mardrömsögon. Tror det kommer just för att så mycket ögonvita visas på hästarna på sso och med det mörka runt så får jag bara rysningar haha!

Ja då kommer vi till nästa, champet. Jag tycker det är rörigt, kul, apsvårt och bara så rörigt. Aldrig tyckt såhär om champ när jag provat dom för första gången. Det har alltid funnits en röd tråd, man förstår vart man ska och varför man ska dit. Nu blir jag bara chockad haha! Men nån gång ska jag väl lära mig den här banan också ;)

Jag ljög när jag skrev att jag inte saknar dom.

Lite ja, känner jag nu i efterhand, klart jag saknar det, mina hästar allt. Men samtidigt som jag vill ha mitt namn så kan jag inte byta tillbaka - då förlorar jag ju kungen. Men apa i hela himlen vad jag saknar mitt namn. Jag är Goldvalley, ingen annan. Tyvärr. Och jag saknar mitt monster, min älskade Frass.. 

Loggar in på Goldvalley lite då och då för att få se på dom, skritta runt lite i hemstallet. Jag saknar till och med Calle ...

Folk börjar tröttna

Jag ser det bland många av mina vänner, sso är inte roligt längre. Till viss del kan jag faktiskt hålla med, det börjar bli tråkigt med dessa dagliga. Även om SB är kul så börjar det bli old news, tyvärr. 
 
Personligen kommer jag inte sluta spela, kanske spela mindre men inte sluta. Men jag börjar hålla med dom när dom kommer med ryktesuppdrag efter ryktesuppdrag. Det är inte roligt att göra samma sak varenda dag. Eller liknande, det är inte kul att ställa sig och fiska, varje dag. Och att dom skaffa två fiskefraktioner, där håller jag med Alicia lite - det är som att ha två valedalefraktioner. Att dom satte in en till fiskeklubb är inget jag förstår, hur många hatar inte att fiska liksom? Det är kul första två veckorna, max, sen är det så tråkigt att man helst inte gör det - tyvärr. 

Stenar, jag blir förvirrad.

Har ni reagerat på att man på vissa ställen kan springa igenom hur stora stenar som helst och på andra ställen så kan minsta sten/upphöjning stanna en. Jag tänkte på det nu(läs igår) när jag sprang runt och bara sprang runt jorvikstallet. Helt plötsligt stod jag i en sten - min tanke var tvärnit vid den jag stod i först, men det blev visst tvärnit aningens senare än vad jag hade tänkt mig .. hmf.

Vad jag gör när jag springer lopp!?

Haha oftast handlar det om att jag vill koncentrera mig på något annat, vilket jag kan göra när jag springer ett lopp. Då är jag alltså arg/ledsen/irriterad eller ja helt enkelt har en form av en känsla som jag vill bli av med. Terapi helt enkelt! Jag liksom tvingar mig själv att slappna av och försöka räkna ut vart man kan springa, genvägar osv. Andas djupt för att släppa stress och bara vara. Ibland är det faktiskt okej att ta in vilka medel som helst ..

Dagens fail!

Jisses just nu saknar jag min smiley som jag har på mobilen(iphone<3), den som liksom skrattar så den gråter - helt underbar. Den bör finnas överallt!  Said and done! 

Tror bestämt att antingen så vet inte Conrad hur en riktig krok ser ut, eller så är det sso som ser lite blurrigt på den fronten haha! Men jag fick mig ett gott skratt vill jag lova när jag tog uppdraget och råkade ha ryggsäcken öppen - aldrig reagerat på det förut haha!

Varför inte liksom!?

Idag när jag sprang runt och gjorde mina dagliga så såg jag en numera ganska vanlig syn, men kunde inte låta bli att stanna upp och kolla på den här personen. Just chillin brukar man väl säga? ;)

Jag kan nått som inte du kan *tralalalla*

Lite grannaav gårdagens äventyr med Kungen him self! Även fast jag lägger ner mycket tid och energi på Grodan så är ju inte mitt egna lejon till för att glömma! Så vi tog oss ut på en mysig skogstur och hittade på massa bus ;)

Spela sso via mobilen i framtiden?


Bara för att så provade jag och Nellie hur det skulle se ut om man försöker spela sso via mobilen. Denna ruta kommer då upp, vilket får mig att fundera - kommer vi få spela sso via mobilen? Snacka om att ta nörderiet till en helt ny nivå ♥ Snälla sso, som julklapp iår önskar jag mig det! *skämt åsido*

Valedales championat flyttat!?

Redan mejlat in om denna bugg - för att sso ska slippa tusen mejl om samma sak så låt bli ;)
 
 
Jajamen, idag när jag sprang runt i stenar(fråga inte varför haha!) så fick jag upp en sån där ruta som man får när man är nära ett champ och får se tiden. Blev mycket chockad eftersom jag var i södra och fick upp om VD's champ. Tänkte inte mer på det och sprang till det ev. blivande champet i södra. Sprang runt där och funderade lite hur den banan kommer se ut. Då såg jag att det satt en klocka där!? Ska garanterat stå där när den är klar och se vad som händer då ;)

Vad jag hoppas på nästa Onsdag!


Inget mindre än självaste cirkusen! Jag är så himlans nyfiken på vad den har för betydelse, vad det är för varelser i, vad Ydris har för koppling till Pi och kanske även till Mr. Sands!? Jag är otroligt nyfiken jag vill verkligen veta nu :( Fast om det kommer så kommer jag säkert inte ens få göra det för att jag inte kommit tillräckligt långt i berättelseuppdragen haha!

Bara glider runt på räkmacka!

Tror SSOTeamet gick och blev snåla - på riktigt!

Tycker det är aningens ironiskt att när vissa uppdrag höjs i JS och så sänks en av de få uppdrag som jag faktiskt gör varje dag - fram tills igår fick jag 20 JS för det där ju *sad face* Redan mejlat in till support angående detta.

Lite frågor och svar.

Otroligt nog kollar folk in här och tänkte att jag skulle svara på några frågor som dyker upp både här och på sso.
OBS! Detta inlägg kommer läggas in som en länk i menyn och uppdateras tills allt är helt klart för alla.
 
Står du och Nell fortfarande nära varandra?
Att denna frågan ens kommer på tal gör att jag skäms, jag menar hallå? Bästa vänner står bakom varandra alltid, no matter what! Det bör ni lära er om livet, det finns få personer som man kan verkligen lita på alltid. Nellie är en av dom, en av dom få personer som aldrig kommer hugga mig i ryggen. Jag skulle kunna döda och jag vet att hon alltid kommer finnas där för mig, genom alla tuffa tider, genom alla svåra val. Hon finns alltid där och gör mitt liv bra, lyser upp min mörka tillvaro och när allt går åt skogen, då kan jag åka dit. 

För någon vecka sedan(när det här blev skrivet) så hade jag sånna problem att jag flydde. Jag har dragit förr, vänt ryggen till - men jag har aldrig flytt från nån eller något i hela mitt liv. Jag har bara gått därifrån. Det tog mig ca 2-3 timmar senare sen var jag där. I dalarna. Hemma i tryggheten, i sängen som är min, men ändå inte min. Det enda stället där jag vet att jag alltid är trygg. Så lär er de, de få personerna som står bakom er vad ni än gör, hur ni än beter er och hur ni än hanterar en situation håll fast i den personen. För den personen som alltid finns där är den enda personen du alltid kan lita på. Det tog mig 8 år att inse det. Men hon är min bästa vän och vi kommer alltid stötta varandra och idag vet jag att inget kan slita oss isär. 

Varför böt du gubbe?
För att jag kände att det behövdes, jag saknar guldtuvan varje dag - var så nöjd över det namnet. Så det är inget som säger att jag stannar på Westlord, tyvärr. Men ändras nått så byter jag ju till min gamla. Men jag känner inte för det. Det enda jag saknar är en frieser. Men nu svamlar jag. Jag böt för att jag kände ångest när jag loggade in, det var liksom inte kul att spela och det var bara Nellie, Hanna och Frida som jag sa att jag böt till. Efter ett tag fick ju fler reda på det självklart! Men nu är det roligt att spela igen ;)

Vad hände med FE?
FE kommer föralltid finnas i min ägo, jag loggar in lite då och då på Goldvalley och kollar post +rör gubben för att klubben inte ska försvinna. Den kommer däremot alltid vara tom.

Vad är du med i för klubb nu?
Planen var att jag skulle glida solo ett tag, men eftersom ssoteamet inte fixade min idé så blev det inget av det. Hade idén att man skulle kunna klicka i en ruta om man inte vill ha klubbförfrågningar. Så jag skapade Silver Feathers - där ni hittar både mig och Nellie - för att slippa dessa miljontals klubbförfrågningar i minuten. SF tar inte emot medlemmar. 
 
Varför valde du att vara "hemlig" sålänge?
För att jag ville få tillbaka det underbara suget till sso. För att jag inte ville ha en full brevlåda, för att jag inte ville ha en massa personer som skrev till mig, frågade mig om min klubb, gick på mig osv. Och delvis för att jag började rida världens underbaraste varelse, riskornet! Och eftersom stallet tar upp tid så kände jag att jag inte hade tid för mer än uppdrag ..

Saknar du inte Nallen, dina hästar och dina kläder?
Mina kläder, min utrustning saknar jag enormt. Men nej jag saknar inte Nallen, Calle, Äpplet, ponnysarna .. Jag saknar bara min Frass. 
 
Kommer du starta upp SF?
Njae. Som det ser ut nu, nej. Men jag har grunden redo ifall att jag gör det. Men vid den stunden är det 18 års gräns på klubben - bortsett från mina vänner som är yngre och en maxgräns på 15 medlemmar. Inte en endaste chans att jag utsätter mig själv eller andra medlemmar för det som kan hända i stora klubbar igen. Nära och kära ja, men inga andra.
 
Vad hände med Nellie?
Hon pluggar, pluggar, spelar, pluggar, skiter, äter och sover. Typ. Nejdå hon finns ju självklart klar och kanske skriver nån gång ibland ;) Men det ska hon göra för att hon vill inte för att hon måste haha!
 
Vad hände med Tess?
Såvitt jag vet så mår hon bra. Vet inte om hon spelar sso längre så henne får ni faktiskt söka upp själva. Jag trodde aldrig att en person som stod mig så nära hjärtat skulle bli en person som jag i stort sätt aldrig pratar med. Jag spottar inte längre när nån pratar om henne, men det finns en risk till att det aldrig kommer bli riktigt bra, tyvärr. Vilket är synd för som skrivet, hon var en av de få personer(Läs endast nellie och hanni) som tagit sig in i mitt liv och fått en plats i mitt hjärta.

Saknar du FE och medlemmarna?
Till viss del ja, jag saknar absolut inte allt för det är inte lätt att ha en stor klubb och jag ger cred till dom som äger sso's största klubbar. Men jag saknar ju humorn, jag saknar att prata med folk, jag saknar att umgås och allt sånt, ibland. Så många gånger som det är så skönt att logga in och allt är knäpptyst. Men jag saknar inte problemen, jag saknar inte negativiteten och absolut inte "mycket snack och lite verkstad"-stilen. Alltså jag saknar inte folk som säger att det ska bättras - vi ska hålla ihop och så bara skiter dom i det. 

Onsdagsuppdatering! - Bättre sent än aldrig.

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
 Prata med Mrs Pike!
 
Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!

Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.
 
Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_________________________________________________________________________________________________________________

Ja, vad tycker jag om denna uppdatering..? Ingenting. Absolut ingenting. Eller jo såklart, fisket! Hela 75 i xp istället för 15! Det blev ju helt plötsligt värt att bry sig om det ;) Vi ska nog fixa det här .. förr eller senare haha! Men jag gillade varken frisyrerna och kommer inte åt uppdragen. Så inte så bra .. 

Ops I did it again!

Råkade visst ändra designen trots att jag sa att jag inte skulle hmrf. Ändå har jag ingen /sak ännu .. Måste ändras! Done!

Hemma och sjuk

Det har jag varit sen i måndags. Så jag tänkte ju ta vara på tiden och göra en helt ny design.. Kuligt att det funkade också när jag vaknade och insåg att sso redan stängt ner haha! Men det löser vi ;) Det blev lite jobbigt med liten inläggsruta när man är van vid en bred. Har då nästan samma stuk på min personliga blogg som jag hade här innan. Men HELL yeah till mer rosa ♥
 
I alla fall fram till jul ;) såndär /sak kommer sen - orkar inte göra en ännu hehe!

Åsiktsinlägg - Globala [Novell]

Jag läste här nu på någons blogg - jag och mina smarta idéer när jag snabbt stänger ner sidor och inte vet vilken blogg jag lyckades klicka in på haha! Men hoppas hon svarar på min kommentar så jag kan länka det inlägget här c:
 
Som många vet så har globala blivit ganska extremt. Reklam har jag inget emot - spam hatar jag. Men jag tycker det är roligt att få tips om bloggar ibland i globala, eftersom jag själv bloggar så är det uppfriskande att se nya designer och skrividéer. Klubbar har jag inte heller så mycket emot - liksom hallå, hur ska man annars synas? Sålänge man inte spammar om det så är det ju helt okej! Där anser jag att man faktiskt kan stänga ner globala om det är störande. 
 
Men sen kommer vi till den värre delen. I klubbchatten eller grupp, så brukar jag tänja lite på gränserna, för där vet man ju vilka som finns och eftersom jag har ägt en vuxenklubb så är ju pratet på en "högre nivå". Men för det så ska ju faktiskt inte dom yngre, som till exempel kan tycka att sådant är äckligt dom ska ju inte behöva stå ut med det. Vid det här laget är stäng ner globala fel, enligt min åsikt. För man ska aldrig behöva känna sig(letar rätt ord) .. känna att det är obehagligt att läsa och skriva i globala. Önskar att jag tagit svenskan i skolan lite mer seriöst, jisses vad jag är dålig på ord grammatik osv haha!

Och den absolut värsta delen - mobbning. Alltså hallå? Vad är det för själ som faktiskt sitter bakom en skärm och klankar ner på andra. Om folk beter sig dåligt och man blir lite bitchig ja okej även om det egentligen inte alls är okej. Men att sitta från ingenstans och kalla folk för saker, berätta för en människa(som du aldrig träffat, aldrig sett osv) hur dålig den är, hur ful den är osv. Jag menar kom igen folk tar självmord för sånt här. Så ja jag är ganska besviken på hur vissa - många gånger barn - beter sig mot andra.
 
Då börjar jag tänka efter om dessa personer faktislkt vet hur livet ser ut? Att man kan bli anmäld, till exempel jag är inte rädd för att anmäla folk som beter sig illa mot mig och försöker trycka ner mig psykiskt. Man är aldrig anonym över internet. Varenda dator har en ip-adress, denna ipadress går att söka upp - om du då gjort något allvarligt så kan det sluta med att polisen knackar på din dörr. Är du själv under 15 så är det då dina föräldrar som tar smällen. Det är aldrig värt att utsätta folk för det.
 
Sen så märker jag att när ni går på varandra så vet ni oftast inget om personen. Jag känner då många som flyr från verkligheten via sso. Ni vet ingenting om den som sitter på andra sidan skärmen. Jag är själv en av dom som flyr. Trodde ni det? Att jag har ett så pass ostabilt liv att jag sätter mig och spelar ett spel för att fly från verkligheten? Nej. Visserligen så började jag spela av helt andra anledningar. Men sso är ett bra sätt att koppla av. 
 
Visste ni vad jag gått igenom i mitt liv? Att jag inte har det bra det har ni nu fått fram. Jag lever och jag kommer göra det tills jag dör av en annan anledning. Men för det betyder det inte att jag inte mår bra. Så vad har hänt i mitt liv? Vad har jag gått genom? Det kommer ni inte få veta. Men tänk er för för i hela helvetet. Du vet inte om den här personen som du säger "gå och bli knullad i röven" till har blivit våldtagen eller stått ut med sexuella övergrepp "i röven" under flera år. 
 
För dig kanske "du träffar rätt". Men det är aldrig värt att förstöra en medmänniska. Tänk om du skulle hänga för ett stup och den personen du mobbar skulle vara den enda som kunde rädda dig. Hade jag stått i den situationen med den som mobbade med mig, eller nån av dom som på något sätt försökt förstöra mitt liv - då kan jag lova att jag skulle stampa på dennes händer tills den faller och jag skulle inte må dåligt över det. Så nu hoppas vi att det inte händer för så mordiskt är jag inte. Men helt ärligt det skulle inte finnas några "hard feelings" för mig om jag gick därifrån. 
 
 
Så snälla tänk efter, stötta istället för såra. Folk dödar sig själva för att dom blivit mobbade över internet. Dom dör för att nån kallat dom fula ord - ni vet oftast ingenting.

I'm back bitches!

För att stanna också! Tillbaka med en av mina första designer, den får stanna ett tag tills jag har tid att sätta mig ner och göra en helt ny!
 
Det är alltså jag, Tuvis/Tuvan som är tillbaka. Springer som skrivet i tidigare inlägg att jag springer runt med ett nytt namn. Men jag saknade Fluffyfighter så mycket att jag inte kunde hålla mig längre ;) Heter numera Tuva Westlord och tror nog det bästa jag kunnat göra var att börja om. Det blev så roligt att spela och jag fick äntligen mitt gråskimmel! 
 
Stod i valet och kvalet om att flytta tillbaka till Guldtuvan, men lets face it. Mitt LT är på Westlord och jag har inga SC.. Men en vacker dag när jag är uttråkad igen kanske - kanske jag byter tillbaka ;) Men inte idag, idag får nu stå ut! Men ja, jag saknar guldtuvan lite en aning kanske ;)