Oj det var länge sen..

Lite uppdatering. Vi lever faktiskt. 

Båda klarade studenten, Tuva gled in i arbetslösheten(läs sov hela dagarna) medans Nell började sommarjobba. Vi har tagit oss vidare och Nell "pluggar" på folkhögskola medans Tuv har heltidsjobb. Alltså inte mycket tid över till annat. Jag(tuv) har körkort och livet glider på, får tillbaka bilen på onsdag = mer tid över. Får se om jag börjar spela sso aktivt igen nu när dinodalen kommer. 

PeHå existerar, men inte i min ägo längre. Jag valde att upplösa klubben när vi var tre personer i den och återskapade FE, nostalgi och det blev lite kuligare att komma tillbaka. Planen är att ev börja spela och ha en aktiv klubb.. Måste först bara ramla över två nördisar som kan styra klubben med mig så jag kan jobba ifred. Denna gången blir det FE, alltså åldersgräns - om inte jag gillar dig, då får du joina. Men för nu så glider jag runt solo och agerar den ensamma vargen, med sällskap av Nell ibland. Man glider fort ifrån folk och de jag pratade med har slutat spela. Så vi får se om det är slutet för mig och sso eller om det är en ny början. Jag hoppas mer på det sista, jag saknar sso lite och det nya klubbrummet är ju helt azumligt! :D
 
Utöver det så lever jag på min mac, som inte tycker om sso -.-'
Om jag klickar på musplattan fel tycker den att jag säger åt min häst att gå rakt fram/svänga. Blivit tvungen att ett flertal gånger logga ut och in för att komma igång.. Ska nog damma av den stationära, men den är så jobbig!!
Namn:


Din mejl: (Bara jag som ser)


Din blogg:


Kommentar:


Komma ihåg dig?