Nyårslöften! [Tuva&Nellbell]

Tuvs nyårslöften spelet:
♥ Övertala SSO-teamet om att sätta in något form av "crew" som håller koll på globala när dom inte kan vara inloggade. T ex Minimasters och att man som en sån kan logga in som minimaster eller som en vanlig spelare. Detta ska man göra helt gratis, som en moderator på howrse. Bara att man håller koll på alla i Globala så vi får en trevlig stämning!
♥ Ta tag i fisket så jag blir klar med "vanliga" fisket också.
♥ Börja göra sprickorna varje dag så jag blir klar.
♥ Sluta impulsköpa hästar och bara köpa de som jag verkligen vill ha och kommer använda. 
♥ Köpa in alla kläder och all utrustning som jag har på Goldvalley. Fler svansrosetter!
♥ Starta upp Prime Hawks ordentligt, få upp medlemsantalet och ha event minst varannan dag!
 
 Nellbells nyårslöften spelet:
♥ Jag ska inte impulsköpa kläder som bara kommer hamna i min garderob... Om de inte är billiga dvs...
♥ Faktiskt fiska och inte bara accptera fiskeuppdragen för att sedan inte orka göra dem.
♥ Dom rosa skeenen är faktiskt irriterande och jag måste jobba på att få bort dem. 
♥ Jag ska levla klart mina hästar och inte sluta vid lvl 12 varje gång.
♥ Logga in mera regelbundet.

Tuvs nyårslöften bloggen:
♥ Göra iordning en header för varenda "högtid". Alltså alla, nyår, påsk, midsommar osv. Orkar inte göra en för nyår iår, men det får komma till nästa år!
♥ Skriva minst tre intressanta inlägg per dag. Bortsett från dagar något är viktigare. T ex skolan, stallet, familje"träffar" osv. Även om jag åker iväg. Inte enkelt att blogga från ett tåg! ;)
♥ INTE blogga den 8 Januari. Min födelsedag, 19 år ung!Det bästa som finns!

 
Måste ju helt klart vara när man återfår kontakt med gamla kära! Först fick jag ju kontakt med fd Sheila, nu hittade jag Rubs igen på sso, det är så underbart ♥ Man blir lite helare för varje gång helt enkelt!

Nattliga äventyr!

Jag och en FD örn och nuvarande hök letade runt lite efter en ev. klubboutfit, tror vi faktiskt hittade en! Vi fick hjälp av Jen och så blev det lite annat därefter haha! ;)
Klubbledare och Ridlärare sökes!

Klubbledare
Jag söker dig som är 16 år eller äldre, då jag letar efter nån i min egen ålder. Det är enda kravet jag har, du och jag ska trivas. Eftersom du ska hjälpa mig med min klubb så är jag otroligt noggrann på vem du är - det ska funka och jag ska tycka om dig. Så hör gärna av dig!

Ridlärare
Du ska även du vara 16 år eller äldre. Ifall att jag sätter åldersgräns förr eller senare så hamnar den på 16 för att vi ska hamna tryggt så bör du då vara i den ramen. Du ska antingen ridit på ridskola eller för tränare förr så du vet vad rdining går ut på. Det handlar mycket om rollspel på ridlektioner så du ska kunna hantera situationerna. Du bör även ha mycket idéer eftersom vi vill ha en lektion i veckan. Har du idétorka så finns ju även jag och klubbledaren till hjälp om det skulle behövas! OM klubben trots allt skulle bli stor, så kommer vi även leta efter flera!
Hör av dig om du tror att du kan ta det här! :)


Det är inte säkert att klubben får åldersgräns än. Det återstår att se!


Jag kommer svara på alla kommentarer men uppskattar om ni mejlar mig på westlord@hotmail.se - kan inte garantera att jag kommer svara på alla om det blir många. Men jag hör av mig till alla som låter intressanta tills jag hittar de personer jag garanterat söker!

Anonyma Typer!

Jajamen! Sånna fick vi ju när SB öppnade och det stör mig så mycket! Det är otroligt roligt med levande folk, i olika åldrar och med olika hudfärger. Det känns liksom verkligare på något sätt, för det är ju så verkligheten ser ut. Jätte kuligt med allt sån och båda könen me likey! 

MEN något jag rent av hatar är de som rider runt utan namn. Morr. Jag vill veta vad dom heter, det stör mig jätte mycket. Jag är liksom jätte nyfiken av mig och jag vill veta vilka dom är, varför dom är där och ifall dom fyller någon "funktion" i framtiden eller om dom bara är randoms helt enkelt. Men i vilket fall som helst så vill jag veta vad dom heter! :O 

Något jag också skulle vilja ha är djur i typ HW, Gröndal osv! Det skulle vara kuligt med typ harar, rådjur och så :D
 

Prime Hawks


Woopsi! Gick och blev med klubb såhär på måndagseftermiddagen! Vi får se om jag behåller klubben, om jag startar upp den, om jag glider solo. Ja vi får se helt enkelt! Men det känns bra, första gången på länge som jag kände att DEN!
 
Men för att klubben ska kunna startas upp så letar jag efter en sidekick och en ridlärare. Dessa två personer kommer väljas ut noga. Jag kommer vara petig, för det här ska bli perfekt om det ska bli av! 

Back Bitches!

Jajamen, fortfarande dunderförkyld - men nu har jag sovit ut. Slippa soffa är nog det bästa jag varit med om så nu ska jag skrapa ihop lite blogg idéer. Igår på tåget hem fick jag värsta designidén.. Så nu vill jag att snönförsvinner så jag kan få göra den hehe ;) Fungerar som människa igen, så vi hörs snart!

Förflyttat mig igen

Home sweet home! Nu ska jag sätta mig ner och börja spela! 

Favoritgöra!

Helt klart, garanterat det bästa! Skämt åsido, men vad gör man inte för ytterligare en dubblett haha! Börjar undra lite om jag fått allt jag kan få för jag får då bara likadana just nu haha - fast jag vet att jag inte har allt. Men i alla fall! Jag gillar inte att fiska, men ändå kommer sso alltid på ett sätt att tvinga ut mig på bryggan igen ;)

Kunglig är bara smeknamnet!

Inte nog med att jag fick Nell att börja spela när jag bröt benet, jag fick nu en annan vän att börja spela haha! Hon har spelat förr, men det tog stopp då hon inte kunde betala, så nästa dubbla har jag lovat henne ett sr :D Så snäll jag kan vara!
 

Bullshit?

Ska klargöra att jag loggade in i ca 10 min och då hade jag SR .. Det var inte först efteråt som jag förlorade gratis SR.


Som alla vet så är det ju gratis SR idag och imorgon, vilket fick mig att logga in på Goldvalley för att göra klart brouppdrage, ifall att jag vill byta tillbaka nån gång. Bara det att jag möts av en annan syn när jag loggar in än det där med att jag ska ha tillträde till hela jorvik ..

 
Jag är ganska arg vill jag lova, jag gillar inte det där. Hoppa kan jag inte heller. Blä varför funkar det inte bara som det ska göra för?

Den känslan

när man loggar in och faktiskt måste ta hand om sina hästar själv.. Icke ok! ;) Nejdå, skämt åsido. Men jag brukar faktiskt använda mig flitigt av min stallhjälp, jag ser alltid till att ha sparat sc så jag har när mitt tar slut så jag kan ha henne i 30dagar till. Den här gången är det inte så att jag inte har råd, utan tomten gav mig så mycket apelsiner och äpplen, så försöker tömma lite på det förrådet haha! På måndag får jag ta och kalla in på hjälp igen för då blir förrådet tomt!
 

Nyårsredo! [Solarietorsk?]

Jajamen, vi är redo för att snart fira in det nya året. Men idag insåg vi också att jag är mycket mörkare än Tant Nellson! Solarietorsk? Jag? Förstår inte vad du pratar om! ;)

Onsdagsuppdatering!

Vem fan bryr sig?

Jahap, då sitter jag här igen och skriver av mig. Det var ett bra tag sedan jag bloggade och självklart kommer min "come back" vara något av ett damp inlägg. För de som inte redan gissat det så är det Nellbell som knappar på tangenterna. Och döda mig inte för felstavningar, har inget rättstavningspogram som säger åt mig när jag skriver fel.

Så vad är det då som får mig att reagera såpass mycket att jag måste skriva om det? Jo, det är ju det gammla vanliga med chatten och framför allt globala. Om hur vi blir behandlade och behandlar andra. Sammanfattat i ett ord blir det mobbning. Det är ju ett tema som spridit sig på ssobloggarna. Därför hakar jag på, men jag gör det på mitt vis. 

Jag tror knappast jag behöver förklara vad det är eller hur det fungerar, det är något man får en uppfattning om ganska snabbt. Jag tänker inte heller skriva vad som är rätt eller fel, utan jag ska berätta min reaktion på när folk skriver att dom blir mobbade.

Min första tanke när jag läser något i stil som "jag är faktiskt mobbad i skolan!" eller "alla bara ignorerar mig!" är jaha och vem fan bryr sig? (I know, I know. Hjärtlösa person) Men faktumet är att jag spenderar inte min tid för att ta hand om någon som mår psykiskt dåligt genom att leka kurator genom ett spel. Det är inte därför jag spelar. Nej, anledningen till varför jag fortfarande loggar in på sso är för min egen skull. Jag spelar för att jag tycker det är kul och för att hålla kontakten med mina vänner. 

Så när jag så ser personer i gb som vräker ur sig sina "hemskheter" och den ena ska alltid ha det värre än den andra, så sitter jag och muttrar för mig själv. Jag har alltid en stor lust att skriva det jag tänker, vilket inte är snälla tankar, men det vet jag bara kommer leda till tjafs - och mer tjafs i gb behövs inte.

Min fråga är, varför skulle ditt personliga liv ha någon som helst betydelse i den globala chatten? Om du verkligen måste berätta för någon så säg det till dem på din vänlista eller i klubben. Inte allmänheten som vill diskutera något trevligare. 

Att vara mobbad är inte heller något argument till varför jag skulle bry mig extra om just dig, eller att du skulle ha rätt. Det här är spelvärlden och inte ett terapisamtal hos skolsyster. 

Inte heller meningar som "Hejdå sso, ses aldrig mer!" får mig att ändra min åsikt. Åter igen sitter jag där som en tjurkärrning och tänker, jaha och varför skulle jag bry mig? 

Så det jag försöker säga med den här långa texten är väll att jag bryr mig inte om ditt personliga liv om jag inte räknar dig som vän. Sluta dra ner stämningen i gb med dryga tyck-synd-om-mig kommentarer. Jag spelar inte för din skull lika lite som du spelar för min skull.

Jag antar att man skulle kunna säga att jag har ett stort ego, men åter igen, vem fan bryr sig?

Ritt med random ny vän!

Brb åker mot ett annat liv!

Jajamen, nu är jag på G igen. Tror inte det är bra för min förkylning att jag springer runt, förflyttar mig osv hela tiden. Jag har liksom aldrig slappnat av nu på en och en halv vecka. Kan förövrigt inte prata, ibland kan jag inte andas. Ganska jobbig förkylning det här. Känns som att nån bränner sönder min hals och samtidigt så blir jag tät i näsan för jämnan! 

Men till saken! Idag åker jag till min pappa, en tre timmars tågresa(för att jag måste vänta en hel timme i örebro på nästa tåg) så jag laddar mitt "bärbara" batteri så jag har en backup till mobilen ;) Bloggen blir låg, kanske skriver ikväll!

Bild från google

Vad jag gör just nu!?

Planerar att göra om mitt käraste rum! Den ni ;) Nejdå, men jag sitter och kollar på lite inspirationsbilder, det kommer garanterat gå i vitt/ljusrosa/biege/vitlaserad ekfanér och så får vi se hur det går med resten! 

Det blir ett par "stay strong"-liknande tavlor som säkert då blir tillfixade av mig själv, sen skulle jag vilja bställa hem massa bilder i vanlig bildstorlek och göra något med dessa! Fotonörden i mig älskade dock alla gamla kameror, snoms så fint det var! Den ska i alla fall stå i en fotoram vill jag lova! Ii så kuligt sådant här är! Och man bara måste älska det stickade överkastet!

Say something, I'm giving up on you.

En gång en örn, alltid en örn ♥

[till kycklingarna]
Alltså, julen suger apa. Jag är ensam, dunderförkyld, det spöregnar och jag får ingen fransk bulldog. Och på det hela är min gran typ nå .. bambuliknande pinnar(Med mina ord - RIS) som vi satt lite glitter, fyra kulor och en stjärna på. Sicken julgran. Det är klappar under den i alla fall. 
 
 
Men hela min dag är gjord av småsaker. Som t ex att folk berömmer mig för hur långt jag tagit mig i min ridning. Vet inte om alla håller koll på det, men jag ramla av och bröt benet i mars. Jag har länge varit livrädd, höll på att skita på mig många gånger när jag började rida igen. För ca 2 veckor sen galoppa jag för första gången sen olyckan. Igår gjorde jag det bara för att, det gick så jävla bra! Jag får beröm för det här, det är otroligt, jag är så stolt över mig själv och så lycklig över att jag får rida Arissa. 
 
Igår så fick jag en julklapp, klappen i sig spelar ingen roll - den är inte viktig. Det är orden på dom som värmde så innerligt att jag svävade på moln hela dagen igår. Och för att jag galoppa bara för att såklart ;)
 
Idag så skriver en gammal örn till mig, från sitt nya konto till mitt nya. Orden "En gång en örn, alltid en örn!" värmer just nu mitt hjärta. För jag vet att nånstans i allt kaos så gjorde jag rätt. Nånstans i alla tänkar, alla ångest attacker, alla skuldkänsor, alla mordiska tänkar, all rädsla, nånstan i all den där skiten så gjorde jag rätt. Jag gjorde nått som betyder nått. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre jul! Däremot skulle det ju sitta fint att vara samlad hela familjen och ha snö på tomten. Tur att mamma slutar jobba nån gång ..

Ibland saknar jag er, många gånger om dagen saknar jag er. Mina kycklingar, vad som än gick fel, var det än gick fel. Jag älskar er, en gång en örn, alltid en örn. God Jul mina fina! ♥

Tävling hos Myra Riverfall

Klicka här för att komma till tävlingen!

Jajamen foaks ni läste rätt! Jag länkar en tävling - vet inte vad som gick snett där men jag kunde inte låta bli :D Det är nämligen så att Myra har en tävling där du kan få din ssohäst avmålad! Jag menar hur grymt vore det inte att få min egna Frass avmålad? Jag kan ju inte ens försöka vara lika duktig som hon, så självklart är jag tvungen till att delta och berätta om den! 

Bilden är lånad från Myras blogg för att visa ex - det är INTE jag som målat denna bilden! 

Vill önska er en riktigt God Jul! ♥

Its a chicken!

Snö så som jag vill ha det!

Jag vill ju ha djup snö på alla ängar, åkrar osv. Gärna att hästarna höjer lite extra på benen som dom gör irl när man pulsar i djupare snö. Vet att detta är otroligt svårt att göra. Men i alla fall snö som man "går igenom" vill jag ha. Hittade ett ställe vid Steves, på G in till SGB där det faktiskt var lite djupare snö under snögubben.. Är det så under alla? Jag har i alla fall inte reagerat på det här tidigare :o

Lite längre man

Av någon anledning gillar jag det här skarpt! Fast blev sjukt missnöjd med svansen, hann dock inte göra klart den.. Right now sitter jag nog med lite vuxendricka i en bastu och bara njuter av livet! Eller så förbereder jag julmaten.. Hm anyhow, så är det ett tidsinställt ;) Hoppas ni har det lika bra som jag ♥

Planerar julen

Jajamen, min jul kommer se väldigt annorlunda ut mot vad den brukar. Väldigt annorlunda. Jag tror att jag både kommer ha tid att spela och blogga, yeyeyey! Ensam på julafton. Men jag vet inte om jag kommer orka. Petra Mede ska vara julvärd, alltså är hela julen för mig förstörd. Men så ni vet ;) Fast ja, klart, julafton så tror nog inte många kommer joina mig och ensamma världen. Gör du det, så finns jag där ute nånstans jag med! Vi kan vara ensamma tillsammans :D

Ett försök till att redigera man,svans&hår ;)

Min fina kung ♥

 

Randoms ♥

Oddsen kan ju inte vara stora för att komma ut i stort sätt samtidigt som en annan och ha samma tema på hästen.. Rosa är vackert ;) Men när man har samma hjälm, tröja, byxor, skor, sadel, schabrak och lindor så blir man chockad. Bara tränset, vantarna och en blomma som skilde oss åt xD Förutom håret och säkert ögonen dådå men det är ju en annan sak ;)

Jag levlar faktiskt!

Inte jätte noga, inte alla tävlingar, men Arissa är i alla fall level 5 nu! Vilket är helt amazing för mig, jag är för bekväm av mig egentligen ;)

Idé till outfit!

Jag gillar faktiskt den där mössan, skarpt! Hoppas tomten ger mig en sån innan han åker igen :( Måste förövrigt rensa ut på dubletter sen när han dragit haha!

Men mössan, jackan, sadeln och benlindorna.. De ska jag nog skapa en outfit av :O Tror mig gömma dom lindorna i garderoben, annars får jag leta annat ;) OM jag får mössan av tomten!

Shake that ass random!

Välkommen hem Airspirit! [Arissa]


Lyckan var enorm när jag hittade den här tjejen, enorm! Min älskade vän, min fina älskade vän! Orden räcker inte till! Arissa står mig nära hjärtat, hon äter som en ponny, är lika lat och envis som en sådan också. Men hon har ett hjärta av guld, skulle aldrig göra en fluga förnäm. 

Arissa är ett allroundsto på 8 år med lite mer inriktning mot dressyr, hon är ingen hoppstjärna och har aldrig hoppat över en meter med ryttare. Men med tanke på hur mycket hon betyder för mig spelar det ingen roll, hon är min stjärna i vilket fall som helst!

 
Våran IRL historia
Arissa är min medryttarhäst irl, mitt ljus, min bästa vän, min stjärna. Hon är min rehabhäst efter att jag ramlade av och bröt benet. I somras trodde jag aldrig att jag skulle sitta på hästryggen igen, än mindre rida på riktigt. Men det gör jag! Det är en lång resa, en hård, kantig och bucklig resa. Ett steg bak, två steg fram. Men hon ligger varmt om mitt hjärta den här tjejen. Skulle aldrig kommit såhär långt utan henne!

Världens sötaste grej! [Spoiler]

Jag dog lite när jag red in i SGB och såg bockarna hoppa runt! Jag menar hur söta är dom inte!? Kan man få en julbock istället för en ren snälla sso? (a) Me inlöv!Ett mot mobbning! [Novell|åsiktsinlägg]

Idag läste jag en text hos Manda, där hon skriver om mobbning. Detta är en stor del av världen och absolut ett problem som bör synas mer. Mobbning leder till så mycket negativt och det kräver en stark själ och ett ljus i livet för att man ska kunna ta sig igenom mobbning. Jag vet för att jag varit med om det själv. 
 
Det är aldrig roligt att vara utsatt, bara för att du driver med en person och skrattar kan du sätta den personen i tvivel. För flera år sen på en sida som vi alla nog känner igen, stallet.se så blev jag utsatt av samma person, flera gånger. Oftast anklagade hon mig för att jag hade sett till att hennes bästa vän tagit livet, hon skrev att hon skulle anmäla mig och anklagade mig för riktigt allvarliga saker. Vad hon inte visste var att när hon anklagade mig så satt jag dag ut och dag in hos olika kuratorer, träffade poliser från två olika städer, pratade med advokater, träffade läkare samt gick igenom en anmälan och gick igenom min mörkaste period i hela livet. Jag fick inte träffa mina bröder, min pappa sa upp vårdnaden om mig och det var sista gången på 6 hela år som jag åkte hem till honom. Och samtidigt som jag gick igenom det där, plus all skit med första mensen, vem är jag osv som en normal 12 åring gör så blev jag påhoppad och anklagad för mord av en person som aldrig träffat mig, som jag aldrig träffat och framförallt - jag hade aldrig träffat hennes kompis! Är det fortfarande lika roligt att utsätta folk?


Jag kommer aldrig stötta mobbning, jag kommer inte alltid säga ifrån, men den dagen jag ser en flicka gå igenom det jag gick igenom. Då kommer ingen känna igen mig längre. För du kan Aldrig släppa någonting helt. Jag är fortfarande livrädd för honom, jag drömmer fortfarande mardrömmar, jag får kalla kårar och ryser av obehag när någon pratar om honom. Jag får små panikångest attacker varenda gång jag ser honom i mitt huvud. Varenda gång och hon hade mage att anklaga mig för en så allvarlig grej. Och min historia slutar inte där. Det är ett under att jag finns kvar i livet snart 13 år efter att det började hända, men jag har mina ljus och jag har lagt allt bakom mig. 
 
Men det får mig att tänka på de personerna som inte har sina ljus, många av oss har hästar. Men tänk dom som hela världen går emot? En mamma som dricker, en pappa som slår, en bror som hängde sig själv och henne går du på och säger att hon är dum i huvudet, att hon är äcklig. Du vet ingenting om personen du går på, du har ingen rätt att gå på henne eller honom och hur en människa som mobbar en människa kan leva med sig själv, det är något jag aldrig kommer förstå. Det drar in så mycket negativt i personers liv som redan har sina egna problem. Att skämta med sina vänner är ju okej! Men att "skämta" med en random är bara fel, det är inte okej och jag skäms över mig själv, över alla andra, som inte säger ifrån. Jag vet att jag är dålig på det, men jag vet också att det kan bli 10 gånger värre. Men det borde aldrig få mig att tveka.

Ryttarlös häst!

Det är alltid lika roligt att kolla på hästar som springer runt utan ryttare, jagar nog varenda en som jag ser för att det ser så komiskt ut! Idag var det en stackars newbie(inget illa menat, jag har också vart en newbie själv ;)) som fick stå ut med mitt jagande, denna ringde sig bort från mig hehehe (a)WoopWoop!

Uppdaterad outfit!

Som ni vet så är jag en sån som gärna använder en outfit under en längre period när jag verkligne fastnar för någon. Och så har jag samma outfit på alla hästar, inte som många andra som har en outfit per häst. Jag har massor och väljer och brakar jag ;)
 
Så jag kände för att förnya mig lite, alltså blev det ny färg på sadel, träns, stövlar och vantar på min outfit.. Den blev väldigt ljus vill jag lova! Men jag gillar den, har dock ingen lösning på stövlarna än. Vill inte ha vita, men vill absolut inte ha svarta. Kanske ska köpa in de vita med en blå rand..? Tåls att tänka på!

En ny Braveboy?

De som har följt mig tidigare vet ju att jag hade min skimmelponny Braveboy och Bravvan stod mig ganska nära hjärtat faktiskt, jag älskade den ponnyn! Men även om ponnysarna är söta så är dom sega, otroligt sega och jag rider ju nästan aldrig ponnyn jag har nu. Även om jag är totalkär i Hotspot också. Så min plan är att köpa en skimmelarab vid namn Braveboy, jag älskar namnet det är så fint! Men samtidigt vet jag inte, för det låter ju verkligen som en ponny.

Men en skimmelarab kommer nog hamna i mitt stall.. Det är ju dock ekonomiskare att köpa en arab och en ponny - eftersom jag ska köpa en Arissa också ;)

Hittade denna person med hennes vita arab som jag stalkade lite för att få en bra bild.. Men varenda gång jag stog bra så sprang hon ifrån mig :( Fick dock den här, sadeln är vit och schabraket svart och tyckte den outfiten passade asbra på den! Kan det bli en Braveboy av en såndär? Eller något annat och kommer en riktig Braveboy in i mitt stall en annan gång när jag är miljonär?

Onsdagsuppdatering!


_______________________________________________________________________________________
 
Araberna, som vi alla trodde! Jag gillar dock inte den svarta, jag vet inte varför :O Men jag garanterar er att palominon kommer hamna i mitt stall en vacker dag ;)

Nog bästa juldagliga ever! OBS Spoiler!

Jajamen, uppdatering, dagliga och massa kuligt! Dock så blev det ingen uppdatering i shopen vilket jag är besviken på.. Men annars så gilla läget. Anyhow, idag gjorde jag nog det roligaste uppdraget på länge :p

 


Det är officiellt araberna är här! - Snart.

Den här bilden hittade jag på sso's facebook sida där dom skrev "We see that you have guessed what's coming already! Here's another sneak peek" som blir "Vi märker att ni redan gissat på vad som kommer! Här är ännu en tjuvtitt" på svenska! Alltså är det nu helt officiellt att araberna snart kommer till oss! Kanske redan imorrn?? I så fall hoppas jag på dubbla snart vill jag lova ;)
 
Jag har alltid älskar araber, dom är otroligt vackra att kolla på! Däremot tycker jag inte om att dom är så små, men dom är så nätta, så vackra helt enkelt. Deras utstrålning är enorm! Sen kan jag inte skillnaden på alla olika araber, men ändå ;)

Alla bilder från Google. Respektive färg och ras hittas dom på. 

Jag menar vem är inte kär i dessa färger på araberna. Jag har en stor chans till att bli knäsvag.. Detta är nog inte så himlans bra haha!

Starta upp FE igen?

Alltså jag hade ju SF för ett tag sen, tog bort denna och nu är den upptagen av någon annan. Så jag funderar allvarligt på att ta till mig Field Eagles igen. Det kommer ju aldrig bli det samma om jag startar upp klubben, men det kanske är bäst så? Mycket gamla bilder från FE's tid!

När spelet kraschar

Det är ju så himlans otroligt mega jätte kuligt vill jag lova för den som inte varit med om det. Speciellt när man håller på med uppdrag och verkligen när man sitter och precis blivit klar eller ska gröna eller är nästan helt klar! Detta hände mig på dagliga idag, var nästan helt klar med stickningen - vilket inte min dator tyckte om alls ;) Vid det här tillfället så krascha spelet för mig.. Jag var ju liksom klar med den haha!

Outfit!

Jag är enformig av mig, väldigt. Just nu vill jag inte byta outfit. Jag böt ju från min förra delvis för att Alicia la upp precis samma outfit - dock utan tränset - på sin blogg och då blev det ganska tråkigt och delvis för att jag fick min älskade nya mössa av tomten! Älskar verkligen när jag inte får dubletter av saker jag redan har. Mycket är otroligt fint faktiskt! :D

Undrar om det blev riktig vinter?

Ja som ni ser själva så är det ju garanterat inte vinter på riktigt haha! Träden är ju både röda, rosa, gula och gröna. Satt och skrattade gott och väl när jag upptäckte det här. Tur att jag gillar resten av vintern, detta känns inte bra alls!

Ny design!

Eftersom designen nu har ändrats helt och hållet så kommer de tidigare inläggen bli lite galna. Men från en bredd på 800 till en bredd på 600 så får man ta att det blir lite konstigt, ett tag tills dom inläggen inte syns. Dessa kommer tyvärr alltid vara konstiga i denna version. 
 
Annars är jag verkligen supernöjd över min nya design och jag hoppas att ni också gillar den! :D

Jobbar med en ny design.

Var nästan helt klar när blogg.se bestämde sig för att radera alla koder på startsidan i kodmallen - vilket ledde till att jag får börja om .. orkar inte :s På återseende nu ska jag koda om igen!

Onsdagsuppdatering! - SNÖ!!

_________________________________________________________________________________________________________________

SNÖ! Snösnösnösnösnö!! Tralala snöö! Tycker det är otroligt roligt att juluppdragen fortsätter, de dagliga med såklart! Och en tumme upp för att dom förvarnar om att uppdateringarna kommer hamna lite galet nu under storhelgerna c:

Sidekick sökes!

Sprid gärna runt detta! Detta inlägg kommer vara överst ett tag ;)
 
Jajamen mina kära, nu är det dags att starta upp Silver Feathers.. Vilket betyder att jag behöver hjälp. Nellie finns ju, men eftersom hon inte alltid är aktiv så behöver vi en till som kan hjälpa mig att styra och ställa, hålla event osv. Alltså letar jag efter en person som klarar av det här.

Jag letar efter dig som:
Är 14 år eller äldre - annars otroligt mogen för din ålder.
Kan sätta spelet och klubben ganska högt - din närvaro behövs då verkligen. 
Är kreativ och har mycket idéer till kuligheter till klubben. 

Om det här stämmer in på dig och du vill hjälpa mig att starta upp min klubb så mejla mig på sso. Alla kommentarer här läses men jag vill ha allt samlat på spelet. Så tänk efter om du kan ta det här ansvaret och hör sen av dig till mig :D Alltså mejla till Tuva Westlord ;)

Vad kan detta vara?

Som alla andra så var min första tanker araber! Och jag flög nästan i taket. Men är det säkert? Alla vet vi ju att dom kommer, frågan är när. 

Om man gör som Alicia och granskar denna bilden noga så håller jag med om hennes troende. Det kan lika gärna vara hästön, även om man först och främst drar sig till skuggan. Jag hoppas verkligen att hästön kommer snart!

Planerar vinterdesign

Jajamens foaks! Jag sitter och försöker pilla ihop en vinterdesign i detta nu.. Eller jag har gjort länge, det är svårt när man inte har vilder och jag vill ha snön klar på marken i jorvik och inte göra en egen, egna snöflingor är la okej men jag vill ha deras snö ;) Men jag planerar och tror att väldigt mycket kommer ändras, hoppas jag - håll utkik!

Julkänsla!


Minst sagt, nu saknas bara snön! Och en tomteluva .. inte fått tag på en sån ännu hmf.. Vill ju inte ha tomteoutfit utan en tomteluva ju! Men det kommer väl det också ;) Men idag fick jag riktig julkänsla, underbart!

Jag vill ha en egen måne


Eftersom jag totalälskar tröjan som jag fick av tomten så bestämde jag mig för att jag ska fixa en outfit av den .. Hur kan man då ens tveka en sekund när man då fått ett träns, en sadel samt en hjälm som matchar!? Självklart man slår till, starkaste stjärnan i hela jorvik idag ;)

Onsdagsuppdatering!

Hej allihopa!
Än finns det mycket att göra inför jul, och Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp denna vecka!

Juluppdrag i Silverglade:
- Fantastiska upptrappningen inför julen fortsätter i Silverglade denna vecka! Det är mycket som ska bli klart innan julafton och Rådsman i Silvergladebyn vill att julen ska bli så mysig som möjligt!
 
Hjälp Rådsman även denna vecka!
 
Dagliga julbestyr:
- Ju närmre jul vi kommer desto fler kommer behöva din hjälp med diverse julbestyr. Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp! Dessa dagliga uppdrag kommer ge dig Julfragment eller Julönskningar.

Julbutiker:
- Utbudet i julbutikerna har ökat denna vecka! Rid och kolla in de nya juliga kläderna och utrustningen!

Julen är magisk och full av överraskningar, så håll ett extra öga på nyheterna i veckan. Vem vet, kanske kommer det en liten tjuvkik på något som kommer inom kort!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_________________________________________________________________________________________________________________

Snö..?

chockad.


Jag menar hallå vad gör sso?? Står i ML, tänk om jag setat fast i ett hål!? Och inte kan jag ta taxi till SB heller ... Fick även veta att flera vart med om problemet och kunnat relogga för att de ska försvinna - men icke jag ..