Det är väldigt mycket nu

Jag har 7 skoldagar kvar. Sen går jag ut gymnasiet. Sen ska jag bli vuxen, skaffa jobb, lägenhet, i en framtid barn!? Ja som ni ser är det ganska stor press just nu. Det tär på en att bli vuxen, det är så mycket som måste fixas, vara perfekt. Allt händer på en och samma gång, på det hela har jag 1 häst, om två veckor kommer jag tillfälligt ha 2 hästar. Det är sjukt!


Men bara 7 skoldagar kvar? Det är ju bara april! Jajamen mina kära, 7 skoldagar kvar. Det roliga i det hela är att dom 7 skoldagarna egentligen bara är 3, för de andra är sista tiden i skolan.. sen studenten. Jag har absolut inte tid för sso, eller bloggen. Det är knappt så jag har tid övers åt hästen! 

Det är såhär att jag har lov nu och hela nästa vecka, om 2 veckor har jag min sista skolvecka. Då ska allt vara klart. Jag har plugg upp till öronen, ca 13 uppsatser och ungefär lika många prov, till och med fler tror jag. Tror ni jag är stressad? 

Som om inte den här pressen vore nog så ska jag ut på praktik veckan efter när allt ska in. 5 veckor, jag har 5 veckor på mig att bevisa att jag är kung, underbar, supersnäll, jätte bra arbetsförmåga, ja allt ska visas så dom kanske anställer mig, kanske. Om dom inte gör det, då är det kört, då måste jag söka jobb för att få klar min lärlingstid, när den är klar. Alltså om ett år, då kan jag andas ut. Då kan jag börja leva ordentligt för då är jag klar. All slit kommer vara värt det i slutändan. För jag kommer jobba med det jag älskar, jag kommer trivas. Men fram till den dagen kommer jag leva i ett helvete, för allt står på spel. 

Så nej, jag kommer inte spela sso, än mindre blogga. Min skola är viktigast, lika viktig som min häst. Sen långt där nere på listan, så långt ner att det inte ens finns på världskartan, där ligger sso! I'll be back, someday.


Over and out.
 

Det är mycket nu

Som ni kanske märkt ligger vi på lågvarv. Eller ja, högvarv i skolan och lågvarv på både sso och bloggen.


Sista året på gymnasiet börjar verkligen sätta sina spår. Stressen är stor just nu och därför behöver vi prioritera skolan i första hand.


Doc har vi inte lagt ner, vi är tillbaka så fort vi har tid! :)

 Slänger in en arkivbild så ni får något att titta på :P
 

Hunger games med PeHå och SP

För ett tag sedan önskade Dunderfjunen sig ett Hunger Games event. Jag och Tuva lyssnade på detta och började planera. Vi ville inte ha en enkel och lätt version utan thg utan snarare få det att lika det riktiga, så mycket som möjligt. Eventet krävde en del planering men resultatet var värt det.

Vi satte ut våra medlemmar i gröndal och gav dem startsingnalen. De började springa omkring och kriga mot varandra,men det de inte visste var att vi hade kontaktat några skumma typer, som skulle attakera dem. Nämligen Amandas små pärlor! De var utklädda till olika typer av attacker och kan bara säga att jag älskar deras outfits! Så söta!
Lät som ett äckligt peddo när jag påpekade det, men men. Det är väl tanken som räknas eller? ;)

Varje medlemm hade tre liv och hade man tur kunde Tuva ge ut något. Dunderfjunen kämpade tappert och det blev en kortvarig duell mellan Daisy och Lovisa på slutet. Men som ensam segrare i Dunderfjunernas första hunger games stod Lovisa Westforstet. 

Titta så sött klädda de är ;)

Pärlorna som hjälpte oss var verkligen taggade och klarade sina uppgifter galant. De bara sprang in och liven började snabbt att ta slut. Otroligt hängivna och duktiga tjejer det där. :D


Efter eventet tog vi en "after-event-fika" i jarla gränden. Det önskades om ett hunger games i månaden, resultatet av det årsterstår doc att se. Men ett lyckat event var det och tacktacktack till SP som hjälpte till! :D

Jag är tillbaka, typ..

Efter en sjujäkla vecka så är jag tillbaka. Jag är totalt dunderförkyld, borttappade busskort - allmänt stressad över det och har en del andra grejer som har slagit in till att jag varit lite halvnere, men det är absolut inget jag kommer dela med mig till er av! Att uppdateringen på sso bara var ren crap(enligt mig) igen gjorde väl inte sso-suget något bättre.

Har hur som haver haft fullt upp sen i torsdags. Har varit hos mormor och träffat min älskade lilla kusinvitamin som haft influensa, öroninflammation och sprucken trumhinna pga inflammationen. Sen så självklart kollat läget med morfar, jag är fortfarande nojig och vill att han helst ska ligga still 24 timmar om dygnet. Men min morfar börjar faktiskt bli bra.. Jag dock kommer aldrig släppa det, får klumpar i magen varje gång han sätter sig i en bil. 

Sen träffade jag moster, har gått långpromenad, varit i stallet och haft allmänt mys! En hel helg av kvalitétstid med min älskade familj! Och som körsbäret på moset så har jag ju fortfarande helg imorgon!

Vet ni vad? Jag älskar måndagar! Däremot så hatar jag tisdagar, börja 8 liksom urgh! Vi hörs nog av snart!