Onsdagsuppdatering!

Skepp ohoj på er!
I denna veckas uppdatering har färjor kommit till Jorvik!

Färjor:
- Du kan nu åka färja mellan Fort Pinta, Västkobbens fiskeby och Jarlaheim! Detta är ett smidigt sätt att ta sig mellan de olika städerna och det är helt gratis att åka färja! För att kunna resa med färjorna rider du till varje färjeläge och aktiverar dem genom att klicka på det gula utropstecknet.

För att se när nästa färja kommer klickar du på anslagstavlan till vänster om grinden vid varje färjeläge. Du kan också kolla på din karta och se var färjorna är!

Skepp ohoj!

Nya butiker:
- Nya butiker med härligt sjömansinspirerade kläder och utrustning har öppnat vid varje färjeläge. Rid dit och kolla in de nya fin-fina kläderna och utrustningen!

Buggfixar:
- Förra veckan fick du hjälpa Karl Franz af Silvergaffel att bygga en restaurang men uppdragen gav ingen XP. Detta är nu åtgärdat och om du redan gjort klart uppdragen kommer du få XP:n automatiskt idag!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
______________________________________________________________________________________
 
Okej, bu eller bä? Samtidigt som jag är riktigt besviken så är jag jätte nyfiken. Vill verkligen ha något som jag uppskattar nu. Visst det är jätte roligt med kläder, men hur mycket av de nya plaggen har jag köpt? Uppdragen med silvergaffeln var roliga, men hur "viktiga" var dom? Nej jag vill veta mer, hitta Starshine eller nån annan. Det börjar liksom bli tråkigt när vi inte kommer vidare. 

MEN samtidigt är jag verkligen jätte nyfiken på dessa färjor. Antagligen blir jag besviken, men man kan ju inte göra annat än att hoppas på att det blir som man vill, kläderna kan ju vara lite mysiga! Det återstår att se när sso öppnar portarna igen ;)
Namn:


Din mejl: (Bara jag som ser)


Din blogg:


Kommentar:


Komma ihåg dig?